Faipari gigavásár 2:1-ben

forrás: faipar.hu

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A Nürnbergben megrendezésre kerülő Holz-Handwerk ide tartozik.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal kerül megrendezésre a Holz-Handwerk, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál.

Itt mindenki megtalálja a legújabb trendeket, innovációkat, legyen szó rönkfűrészelő vagy aprítógépekről, famegmunkáló gépekről vagy elszívó berendezésekről. Ez teszi a Holz-Handwerket a faiparosok, ácsok, asztalosok egyik legfontosabb eseményévé Európában.

TELJES KÖRŰ INFORMÁCIÓÁRADAT

hirdetés

Csupán címszavakban az eseményre felvonuló kínálatból: aktuális fafeldolgozási trendek és technológiák, a legkülönfélébb famegmunkáló gépek, a fa feldolgozásából származó alapanyagok, kézi- és elektromos szerszámok, pneumatikus szerszámok, alkatrészek, kiegészítők, csiszoláshoz és felületkezeléshez köthető
berendezések, segédanyagok, ragasztók, burkolatok, kifutó és kiárusításra szánt termékek.

KETTŐ AZ EGYBEN

A látogatók a korábbi években már megtapasztalhatták a kettős kiállítás nyújtotta további előnyöket, hiszen a Holz-Handwerk mellett párhuzamosan kerül megrendezésre a Fensterbau Frontale kiállítás is, amely a homlokzati és beltéri nyílászárók meghatározó seregszemléje.

Ez utóbbi termékkínálatában mindenki átfogó képet kaphat a nyílászáró- profilrendszerekről, az üveg építészetben betöltött szerepéről, árnyékolástechnikáról, rögzítési és vízzárási módszerekről, biztonsági felszerelésekről, az ajtó- és ablakgyártás megmunkálógépeiről.

A HOLNAP IRÁNYZATAI

Nincs még egy olyan rendezvény, ahol egy helyen, összegyűjtve találhatjuk meg a faiparral kapcsolatos számtalan ötletet, alapanyagot és eszközt. Itt innovatív géptechnológiákkal, szokatlan fafelületekkel, fenntartható nyersanyagokkal vagy a legújabb design- és színtrendekkel találkozhat. Mindehhez sok különleges műsor, bemutató társul, ami fokozza a szakmai eszmecserét, és további gyakorlati szempontokat ad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.