Hírek, aktualitások

Fókuszban a jövő otthona

forrás: faipar.hu

Az építőipar folyamatos fejlődése a CONSTRUMA-csokor iránti fokozott kiállítói érdeklődésen is jól mérhető: gyakorlatilag megteltek a kiállítás pavilonjai, szinte minden hely elkelt. Ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakás-átalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11–15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

“Fókuszban a jövő otthona” bővebben

Megnyitotta kapuit a Konyhakiállítás

forrás: faipar.hu

Megnyitott a Konyhakiállítás. Március 4-ig a kiállításon 10-től 18 óráig választ kaphat arra, miként lehet elegánsan lekövetni a legújabb konyhatrendeket. A háromnapos rendezvényen a csempétől a csaptelepig megtervezheti a lakás központi terének minden egyes szegletét, hiszen szakértők segítenek kiválasztani a stílusához illő enteriőröket, színeket és kiegészítőket.

Bár a konyha 2018-ban egyre inkább társasági színtérré változik, otthonos térré alakul át, a főzésről egy pillanatig sem terelődik el a figyelem. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a konyhatechnológia fejlődése.

 

“Megnyitotta kapuit a Konyhakiállítás” bővebben

Faipari gigavásár 2:1-ben

forrás: faipar.hu

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A Nürnbergben megrendezésre kerülő Holz-Handwerk ide tartozik.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal kerül megrendezésre a Holz-Handwerk, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál.

Itt mindenki megtalálja a legújabb trendeket, innovációkat, legyen szó rönkfűrészelő vagy aprítógépekről, famegmunkáló gépekről vagy elszívó berendezésekről. Ez teszi a Holz-Handwerket a faiparosok, ácsok, asztalosok egyik legfontosabb eseményévé Európában.

“Faipari gigavásár 2:1-ben” bővebben