Cégtörténet

Kedves Érdeklődő!
Üdvözöljük honlapunkon!

Vállalkozásomat 1990-ben alapítottam. Eleinte nyílászárók gyártásával és beépítésével foglalkoztunk, majd 1995-tól áttértünk az egyedi bútorok gyártására. Fő tevékenységünk a konyhabútor tervezés, gyártás és beépítés, a szükséges konyhai készülékek forgalmazásával, vasalat-rendszerek beépítésével és az egyre növekvő igénynek megfelelően LED világítások beszerelésével.

A megrendelő által megálmodott bútort a helyszínen felmérjük, megtervezzük és a bemutatótermünkben kiválasztható anyagokból árajánlatot adunk. Az árajánlat elfogadását követően, előleg ellenében indul el a szükséges alkatrészek, konyhai készülékek beszerzése, valamint a gyártás előkészítése. Átlagosan, komplexebb bútorok esetén 3-4 hetes határidővel dolgozunk.

Gyártunk nappali és üzletberendezéseket, fürdőszoba bútorokat, gyerekszoba bútorokat, de kiszolgálunk irodákat és könyvtárakat is. Minden speciális ötletre nyitottak vagyunk, bútorainknak csak a fantázia szab határt.

Igyekszünk minél minőségibb és tartósabb bútorokat készíteni, mind az alapanyagok és az egyes vasalatok terén is. Jelenleg 7 fős tapasztalt csapattal dolgozunk, és minden ötletre nyitottak vagyunk. Igyekszünk lépést tartani a fejlődő technológiákkal, folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat a kor igényeinek megfelelő minőség megtartása érdekében.

A bútorgyártás területén eltöltött közel 25 év tapasztalat és a több száz elégedett ügyfél a garancia munkánk minőségére, megbízhatóságunkra!

Ha lakásfelújítást, új ingatlan építését és berendezését tervezi, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el bemutatótermünkbe és mondja el elképzeléseit, terveit! Mi segítünk azok megvalósításában.

Üdvözlettel: Ősz Sándor (bútorasztalos)

Bemutatóterem elérhetősége:

Időpontfoglalás szükséges!

Marcali, Szigetvári u. 154
+3685/311-007          +3630/936-0026